МАСКА МЕДИЧНА НЕСТЕРИЛЬНА, SMS (MELT BLOWN) ЧЕРВОНА 50 од. (Код: )

80.0 ГРН 80.0
Характеристики
Габарити
Ширина, мм: 175
Висота, мм: 95